Iltalenkkeilyä ja vähän intoilua

Töihinpaluu on tapahtunut aika lentämällä, tällekin viikolle mahtuu kaksi reissupäivää. Arkirutiinit heittivät kyllä niin häränpyllyä, että en ehkä ihan vielä itsekään ole täysin kärryillä että mitäs tässä nyt oikein tapahtui ja mitenkä pääsen takaisin johonkin rytmiin. Aamupalarytmi on jo palautettu, puurohiutaleita kun voi jemmata töissäkin kätevästi. Ellei työkaverit sitten syö niitä. Mutta toistaiseksi eivät ole. Lounashommat ovatkin vähän eri juttu, kun oon tässä nyt toista vuotta ollut poissa keskustan notkuvien herkkulounaspöytien ääreltä. Ja ennenkaikkea sushin ja intialaisen ruuan kaipuu on ollut melkoinen.IMG_6416Sushiongelmaan sain ratkaisun Kauppahallin Umamista, voi venäjä että oli hyvää. Ja siis paikka meni kertaheitolla suosikkilistan ensimmäiseksi. Intialaiseen buffettitaivaaseen en ole vielä ehtinyt, mutta täytyy joku päivä sinne vielä juosta. Ja sitten kieriä takaisin töihin. Sen jälkeen voikin sitten palata tutulle ja turvalliselle salaattilounaslinjalle. Ja ehkä jopa villeinä lounaspäivinä omat eväät!

Meillä töissä on kyllä karkkihiirellä tuskaiset oltavat. Ei sillä etteikö sitä karkkia olisi, mutta kun karkkihiirikään ei oikeasti voi vetää sitä karkkia kun kerran viikkoon, koska muuten mikään maailman karkki ei riitä. Mutta sitten toimistolla on tällaisia kiusanhenkiä:IMG_6419Heti eteisessä. Että huomenta, täällä ollaan tule ja syö! No en syönyt. Sen sijaan natustin kiltisti vähän pähkinöitä ja rahkaa, ja kävin illalla vielä lenkillä. Vaikka satoi. Mun mielestä kyllä jos käy kävelyllä sateessa, se pitäisi laskea vähintään kahdeksi kävelylenkiksi. Vastaavasti jos juoksee sateessa, niin se pitäisi laskea neljäksi lenkiksi. Tai matkan pituus pitäisi kertoa sopivalla kertoimella.IMG_6428Mutta eiköhän tää tästä taas. Sain tänään haettua salikortinkin, vaikka sen käyttö jääkin vasta torstaille. Mutta voin mä silloinkin käydä vähän mavettamassa. Vai mitä?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>