Mekkouutisia

Perustin sunnuntaina tänne meille kotiin mekkotehtaan. Hain oikein hienot viskoosit kangaskaupasta ja aloin innolla tekemään mekkoa. No lopputuloshan näytti päältä lähinnä siltä että olen karannut jostain hoitolasta ja ainoa vaate oli jonkun uskonnollisen lahkon lahjoittama epämääräinen kolttu. Ymmärrätte varmaan että mekosta ei todellakaan ole kuvia. Sisuunnuin kuitenkin sillä kertakaikkiaan halusin uuden mekon. Kangaslaatikossa oli kuitenkin tarpeeksi iso kangas tarjolla, ja päätin ottaa sen käyttöön. Kankaasta oli tarkoitus tehdä tyttösille juttuja, mutta nyt kävi sitten näin.

IMG_6443

Ei tullut tytöille housuja, tuli mulle mekko! Jossa on busseja! Pakko tilata lisää myös Noshilta tuota kangasta, se on vaan niin mukavan tuntustakin.

19052015

Lisäksi olen käynyt oikeen Helsingissä asti. Ja viihdytin itseäni toki ottamalla kuvia omasta pärstästä maisemien sijaan. Paluumatkalla muistin miksi en ole junamatkailun erityisfani. Tai bussimatkailun. Ainakaan jos olen unohtanut kuulokkeet kotiin, enkä voi vaientaa ympäristöä. Mikään nimittäin ei syö naista niin paljon kuin se, että joku pässi mäyssyttää purkkaa tai ruokaa siinä ihan vieressä. Voi elämä että se on ärsyttävää. Se ruoka ei vaan maistu yhtään paremmalta, vaikka sen söisi suu kiinni. Ihmiset! Argh!

Comments (3)

 1. Sanna

  Kannattaa lukea eilisen (19.5.) Metro-lehden kolumni. Saat lisänäkökulmaa tuohon junamatkustamiseen. ;)

  Reply
 2. Meri

  Ihana bussimekko! Onkos tuollainen miten vaikea tehdä? Tarvitaanko muuta kuin ompelukone, kenties saumuri? Ei oo toi ompelu ihan ominta alaa. Tein tosin pari vuotta sitten itelleni muutaman trikoopipon ja ne onnistu ihan kätevästi. Ihme kyllä..;)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Ei ollu kovin vaikea tuo tehä, siinä on vaan takana sauma (jota ei ees tuu jos saa leikattua kankaasta takakappaleenkin taitteen kohdalta) ja kyljissä + hihat. Eikä mullakaan oo saumuria vaikka se ehkä trikoon/collegen kanssa olis paras. Hihojen pituuden vedin ihan tuurilla ja tulikin just hyvät :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>