Rouskuva pala taivasta

Olen hapankorppuaddikti. Yritän vältellä hapankorppujen ostamista, koska sellainen jättipaketti kestää täällä ehkä tunnin. En voi ottaa yhtä korppua syömättä sataa. Että yritän vältellä, ja ostan sellaisia minipakkauksia.

Mutta nyt törmäsin johonkin, joka on parempaa kuin punaisessa paketissa olevat tutut hapankorput. Hyllyn reunalla känöttivät Oululaisten tummat hapankorput. Ihan sama mikä leipä on kyseessä, se on yleensä parempaa kuin se eitummaversio. Tämä pätee esimerkiksi Vaasan ruispaloissa. Ja näissä hapankorpuissa.IMG_6466

Niinkon hapankorppuja, mutta parempia! Voi elämä. Maistakaa. Mutta varokaa, kun avaatte paketin, siinä käy näin:IMG_6468

Taidan tästä lähteä kauppaan ostamaan uutta pakettia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>