Maassa, merellä ja ilmassa

Jahans, mulla oli joku tällanen blogikin! Töihinpaluu aiheutti sen että olisi kirjoitettavaakin ehkä enemmän, mutta toisaalta sitten on iltaisin kiire vaan puuhata tyttöjen kanssa ettei viitsi oikein koneella notkua. Perjantaina työviikon päätteeksi (tai no mulla loppu työviikko jo torstaina koska teen nelipäiväistä viikkoa) otettiin kavereiden kanssa nokka kohti Turkua ja Viking Grace -paattia. Oli kyllä komia laiva! Siitä on jo hetki kun oon ollut risteilyllä, ja voi pojat kun oli eri meno.laivallaEnnen ensimmäinen tehtävä laivaan pääsyn jälkeen oli tehdä isku taxfree-kauppaan, ostaa mörkösiideriä (vahvempaa kuin normikaupassa) ja laittaa ne viilenemään vessan lavuaariin. Hyvässä lykyssä missään baarissa ei edes käyty, vaan bileet hoidettiin hytissä/käytävillä. No nythän sellainen peli ei onnistunut, sillä taxfree oli risteilymatkustajilta kiinni menomatkalla oluen suhteen. Sen sijaan se mikä onnistui oli hiljaiset hyttikäytävät, örveltäjiä ei näkynyt ja kun baarit ja menomestat olivat kansilla 10 ja 11, siellä sai kulkea vapaasti sen oluensa kanssa baarista toiseen. Hinnat olivat järkevät, eikä ruokailukaan vienyt ihan perikattoon. Syötiin molempina reissupäivinä Frank’s -nimisessä mestassa, joka mainosti olevansa casual dining. Tarjolla oli pastaa, pitsaa, purkereita, salaattia ja sen sellaista. Ruoka ja pari ruokajuomaa kustansi alle 30€, joten ihan järkevät hinnatkin olivat. Ja todella hyvää ruokaa. Mistähän se muuten johtuu että buffetissa erityisen hyviä ovat alkupalat ja jälkiruuat, lämpimät ovat aina vähän tylsiä? Nytkin, vaikka tällä kertaa lämpimätkin ruuat olivat edes vähän erilaisia kuin yleensä. Ehkä se on vain se mädin, kylmäsavulohen ja juustojen houkutus joka saa alun ja lopun tuntumaan parhaalta?

Ja siis tietenkin, koska oltiin aikuisia niin ei ollut pakko syödä lämpimiä ruokia jos ei halunnut. Ja sai aloittaa jälkiruuasta.

kotonaKotona sen sijaan ollaan käyty cooleina kävelyllä, ihailtu tulppaaneja ja leikitty kippolaatikossa. Kirjaimellisesti. Ja käyty hekottamassa keinuissa, siitä ei vain kuvia ole, kun kuvaajaa itseä nauratti niin paljon että kaikki kuvat olivat ihan tärähtäneitä.

Mutta sellaista! Mites muut? Risteilyboogie? Voisin mennä helposti toistekin, oli tosi kivaa. Ja mulla on risteilylahjakorttikin jossain :D

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>