Kakkajutut naurattaa

Osa teistä saattaakin tietää miehestä, jonka nimi on Hugleikur Dagsson.  (Jonka nimen voi kuulemma lausua kun sanoo vain nopeasti että who let the dogs out. Ainakin mies itse on tuota mieltä siis. )Hugleikur on islantilainen taiteilija, joka parhaiten tunnetaan mustan huumorin ja satiirin värittämistä sarjakuvistaan. Nykyisellään hän myös harjoittaa huumoriaan stand upin muodossa, ja eilen pääsin nauramaan vedet silmissä huonoille jutuille. Tai ei edes huonoille, mutta sellaisille joista miettii että saako tälle edes nauraa ja sitten nauraa silti.

Ennen Hugleikuria lavalla nähtiin Ari Eldjárn, jota tituleerataan Islannin parhaaksi koomikoksi, ja voi pojat. Jutut olivat teräviä ja hauskoja, ja nauraminen aiheutti veden valumista silmistä sekä poskien kipeytymistä. Yotalolla oli myös myynnissä vähän oheistuotteita, ja olihan se pakko.

Nyt kelpaa aiheuttaa bussissa pahennusta kylillä. Ja voi samalla hihitellä noille sarjiksille.

En tiedä islantilaisten koomikkojen kiertueen lipputilanteesta sen tarkemmin, mutta jos satut asumaan Oulussa,  Jyväskylässä tai Helsingissä voi olla häviävän pieni mahdollisuus että lippuja on vielä jäljellä. Käykää siis ihmeessä tarkistamassa tilanne osoitteesta www.ookkonaanauranu.com. Maailmaan mahtuu aina naurua ja epäkorrekteja vitsejä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>