Päivän mekko

Myönnetään. Käytän yhä (kuten ysärillä) mekkoja housujen kanssa. Eilen hiihtelin samassa mekossa ihan sukkahousuihin yhdistettynä, mutta tänään oli niin kylmä että vedin tylysti vaan farkut jalkaan. Mutta mekko oli se olennaisin juttu tässä. Löysin Tampereen Taito Shopista mekon, joka myyjien mukaan oli kokonaan suomalaista (eritoten pirkanmaalaista) työtä. Kangasta myöden. Kyseessä on Riiminka Design -merkin mekko, joka on tarpeeksi rento mennääkseen joka päivä missä vaan menossa, mutta myös sopivan särmä tarvittaessa vähän asiallisempaankin menoon.Enlight1Muutakin tuolta voisi löytyä mitä hankkia, mutta mennään nyt toistaiseksi tällä mekolla. Nää päivänasujutut jos kiinnostaa, niin avauduin just #momfie-blogissa siitä miten jakut on vaikeita. Että jos kiinnostaa.

Comment (1)

  1. pire

    En tiiä kiinnostaisko, mutta tuli tuosta monikäyttöisestä rennosta mekosta mieleen house of lola, käy kattoon nettisivut. Siellä on mekkoja ihan tosi kivasta ppuuvilla trikoo sekotteista. Tyyriitähän ne on, mutta varmasti kestää käyttöä! En tiiä miten teidän suunnalla on kotiesittelijöitä, mutta niitä voi kai tilata ihan netistäki:) http://www.houseoflola.fi/make-a-wish-dress-indigo tämä mekko on yks semmonen, menee arki mekkona mutta härpäkkeiden kans virallisempasnki menoon. Ja leikkaus semmonen että passaa melkein kaikille!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>