Kahvia Kakolassa, vaan ei kakkua

Kakolassa ei vankeja ole nähty enää sitten ilmeisesti vuoden 2007, mutta tuossa tänä aamuna kun lonnittiin Ammalassa sohvalla kävi ilmi että kakkua saa silti. Leivottua sellaista. Että ei muuta kun vauvat amman ja afin syliin ja auto kohti Kakolaa. Cafe Kakola on auki joka päivä entisessä vankilanjohtajan talossa, ja kahvia voi juua sisällä taikka ulkona, ihan miten huvittaa.IMG_6703

IMG_6704Me noustiin Kakolan mäelle Aurajoen puolelta, auton saisi kyllä lähemmäskin huippua parkkiin jos haluaa. Niille jotka jostain jotain tietävät, niin Förin kohdalta lähtee kävelytie ylös vankilalle. IMG_6705

IMG_6723Kauheasti muuta tuolla ylhäällä ei oikein voinut tehdä paitsi kiertää muurien ulkopuolta ja katsella vankilan Rivieralle. Kahvilassa olisi ollut valokuvanäyttelykin, mutta meillä oli kiire hankkia pientä riidanpoikasta (eli mennä katselemaan sohvia. miten voikin olla niin vaikea asia yksi sohva?) ja jätettiin kuvat tältä kertaa väliin.IMG_6716Aina on kuitenkin aikaa selfielle ja tekotaideselfielle.IMG_6714

IMG_6721

Kakolan reissun lisäksi suunniteltiin kesäksi jo käyntiä Turun linnassa ja Forum Marinumissa. Pitää vaan jostain lainata toinen kantoreppu, saa ilmottautua jos on ylimääräisenä sellainen jota voisi lainata!

 

 

Comments (2)

 1. Kahvittelija

  Te ootte olleet ihan meidän hoodeilla! Mekin käveltiin tänään aamupäivällä jokirannassa, käytiin siinä Förin vieressä olevassa leikkipuistossa. Meiltä saa tulla lainaamaan Manducaa seuraavaa reissua varten, jos haluaa!

  P.s. Kun muutit blogin Lilystä tähän uuteen osoitteeseen, oliko kova homma siirtää vanhat tekstit uudelle alustalle?

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Jee! Tullaan lainaamaan Mandukaa! Heti kun siis tiiän koska meidän reissu on. Oon heinäkuussa tyttöjen kanssa ammalassa vähän pidempääkin niin vois tehä vaikka leikkipuistotreffit?

   Ne piti siirtää ihan copypastella, että kyllä siinä aikaa menee… Osa on yhä siirtämättä, pitäs koittaa jaksaa jossain vaiheessa jatkaa projektia.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>