Modernia sisustamista

Oon aina ihaillut sellaista yksinkertaista, metallinhohtoista ja modernia sisustusta. Tiiättehän? Sellaista, missä on vain valkoista, kromia ja loputtomasti auringonvaloa. Nyt mullakin on moderni sisustus, pienellä erähenkisellä twistillä! Unohtamatta rentoa, retroa otetta. Vai mitäs sanotte?

Olohuoneeseen haluttiin tilaa ja avaruutta. Sitä saatiin yksinkertaisilla mutta toimivilla retkituoleilla (McKinley). Ja retrouden mukanaan luontevasti tuo mun vanha nalleni, jonka äitirakas on säilönyt (bonuksena meillä on nyt myös pingviinisäkkituoli, joka ei vain näy kuvassa mutta voin taata että se on ihan superhieno).

Niin eli aloitettiin vähän remppaa tänään. Lastenhuoneesta lähti jo tapetit (kiitos remonttijumalat että tapetti lähti käsittämättömän nätisti ilman mitään erikoisia rapsutteluita ja kiroiluita) ja yläkerran kaikki huoneet on nyt suojamuovitettu ja vapautettu listoistaan. Seuraava osuus tästä pikkuprojektista on seinissä olevien reikien kittaaminen sekä pohjamaalaus. Vielä ainakin naurattaa.

Onneksi tämä projekti on vain ihan pienenpieni, mutta sitäkin kivampi tehdä talosta heti omanoloinen. Ja maalaamista määkin jaksan tehä, vaikka en ihan katonrajaan yletykään aina. Sitä varten on parhausihminen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>