Kotieläintilalla kylässä

IMG_6671

Perjantaina tehtiin vierailu ensin Loimaalle ihastelemaan kavereitten punaista kotitaloa. Talo on niin idyllisellä paikalla peltojen keskellä että ihan sylettää ja kaiken huippuna keittönikkunasta voi peltomaiseman lisäksi katsella kukkivaa omenapuuta. Ärsyttävän ihana kesäidylli, voisin itekin muuttaa. Paitsi olisi pitkä matka töihin. Ja en jaksais ajella. Mut voisin silti muuttaa. Naapuri olis myynnissä, pitäskö?

No kuitenkin, hengailtiin ensin pihalla, ja tytöt testasivat jo uima-allasta. Hyvällä tuurilla saadaan kutsu hengailemaan toistekin ja päästään testaamaan allasta todenteolla! Kakkukahvien jälkeen hypättiin autoihin ja otettiin matka kohti Kanniston kotieläintilaa.

IMG_6648Kanniston tila kertoo itsestään näin:

Kanniston Kotieläintila on aito vanha maatila, jossa eletään perinteen mukaan nykyajassa kestävää kehitystä toteuttaen. Luonnonmukaisella tilalla on kaksisataa eläintä. Ruokailu- ja majoitustiloja mukavuuksineen on jopa sadalle hengelle. Eläinlajit edustavat alkuperäisiä kotimaisia rotuja, ja joukossa elelee sopuisasti erikoisempia lajeja kuten ylämaankarjaa, aaseja ja poroja.Meille muutti äskettäin hauskannäköinen seepra-aasi lempinimeltään Sepa. 

Monenrotuisia hevosia ja poneja löytyy ratsastukseen ja kärryajeluun. Hauskoja alpakoita ovat Jeppe, Osku ja Kerttu, katso kuvalinkistä. Lehmät, lampaat, vuohet ja possut asustavat vapaina aitauksissaan, ankat ja hanhet tepastelevat lintulammellaan. Tilalla on useita lintulajeja ja suuri kanitarha, jonka pehmoisia asukkaita varsinkin lapsivieraat hoitavat mielellään. 

IMG_6673IMG_6674Oli kyllä kiva visiitti. Varmasti poiketaan vielä toistekin kun tuollapäin maailmaa (Loimaalla/Alastarolla) ollaan! Ehkä ensi kerralla tytöt osaa jo kävellä, tai meillä on kärryt matkassa. Tällä kertaa ei ollut kun ammalassa odotti yhdet niin ei tullut mieleen heittää auton taakse matkarattaita.IMG_6676

IMG_6651Omia lemppareita olivat possut, lampaat ja pienet kilit ja söpöt puput ja pupunpoikaset. Mutta ehkä eniten possut.IMG_6671

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>