Synttärihommia ammalassa

Koska mulla on iso suku, on helpompaa järjestää juhlat suvun lähellä kun roudauttaa koko suku omalle kämpälle. Joten viikonloppuna järjestettiin kekkeruussit ammalassa. Tytöt olivat taas ihan silmät pyöreinä että a) keitä nää kaikki olikaan b) saadaanko me taas lahjoa ja c) saako tämänkin paperin repiä. Ensimmäisenä juhlimaan saapuivat mun mummi ja vaari. Eli tyttöjen mummi ja vaari myöskin, isovanhemmatkin joutuivat keksimään uudet tittelit itselleen koska mummi ja vaari oli jo varattu :) Mummi oli tehnyt aivan mahtavat lahjat! IMG_6687IMG_6688Kruunut! Kuinka hienot! Ollaan koitettu pari kertaa pistää tytöille päähän söpöysrusettipannat, mutta ne ovat tupanneet irrota päästä alta kahden sekunnin. Nää kruunut oli selvästi saajilleen mieluiset, koska niitä ei edes yritetty repiä pois päästä. Ainoa missä kruunut sai vähän kyytiä oli sohvamelskaaminen ja pieni painimatsi.IMG_6683Synttärijuhlat olivat huiput, paikalla oli paljon tätejä ja setiä ja enoja ja pikkuserkkuja ja äidin serkkuja ja vaikka ketä. Juhlahumu päättyi vielä huippuhetkeen, eli kylpyyn. En malta ottaa lämpimämpiä kelejä ja polskinta-allasta pihalla, noi tyypithän menee ihan pähkinöiksi sellasessa.

sammakotJa lahjojakin tuli yllinkyllin! Kaikista ei ole kuvaa, eikä oikeastaan edes juhlasta ole enempää kuvia (koska oli tärkeämpää hengailla ja syödä kakkua), mutta otin kuvan kirjoista joita tytöt saivat. Kirjat ovat iso hitti, niitä jaksetaan lukea hyvinkin perinpohjaisesti. Ihan siihen asti että jokainen sivu on irti. Kuvasta puuttuu vielä halikirja, koska se oli luettavana kuvanottohetkellä.thumb_IMG_6750_1024Kakkiaiskirjassa ja Piipaakirjassa on nappeja, joista saa painamalla metakkaa. Tytöt oppivat jo nopeasti että miten sitä metakkaa saa aikaan. Tässä alkaa itsekin jo tunnistaa että mitä moottoripyörä sanoo.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>