Aikuinenkin voi oppia

Ihan vaan halusin joka ikisellä forumilla kehua, että katsokaa kun oon oppinut uuden luisteluliikkeen. Tai oikeastaan opin sen tammikuussa koska oli pakko. Mutta oli motivaatio mikä tahansa (tässä tapauksessa se että muutenkin oli vähän epämukavuusalueen puolella ylipäätään vetää luistelumekkoa niskaan kisameiningissä, niin olisi ollut vielä epämukavampaa feilata tempussa).

Ei tuo nyt kovin vaikealta näytä, mutta mulle se kyllä on ollut jotenkin ihan mahdoton aina tehdä. Ei aukee lonkat, ei taivu jalat, ei pysty. No mutta pystyinpäs. Siitäs sain! Miksi en pystyisi, oon oppinut joskus ylipäätään luistelemaan ja lukemaankin, niin kai sitä nyt yhen tempun oppii jos oikein haluaa!

Aikuisena harrastaminen on ihan yhtä antoisaa kuin nuorempana. Ilo vaan ehkä tulee pienemmäistä onnistumishommista kuin silloin kun lajia harrasti ihan tosissaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>