Juhannus juhlista jaloin

Ihan kaikki eivät meidän juhannusjuhlista omin jaloin lähteneet (eräät nimeltämainitsemattomat pikkutyypit eivät suostu millään vielä kävelemään, vaikka olisi kovin kätevää saada jo kauppakassien kantoon apua, hävytöntä eikö?), mutta suurin osa sentään. Juhannuksena on kyllä tapana ollut hakeutua kaveripiirin kanssa johonkin kemuttamaan, mutta tänä vuonna hajaannuttiin vielä perheenkin kanssa kahteen paikkaan. Mun ja tyttöjen A-luokan juhannusta juhlittiin tietenkin Naantalissa. IMG_6834

Alun pienen sateisen hetken jälkeen meno parankin huomattavasti, yltyi ihan villiksi etten sanoisi.IMG_6841Keinuhirmut pääsivät keinumaan ja menohan lähti juhannusbileissä ihan lapasesta. Tilanne rauhoittui yllättäen melkein itsestään, kun matkasänky pistettiin kasaan.IMG_6845Riekkopetterit repivät kyllä huumoria pienistä asioista. Vaikka sohvalla pomppimisesta, keinuhevosella keinumisesta ja matkasängyssä kikattamisesta. Olin itse niin uupunut kaikesta riehumisen katsomisesta että skippasin pressan juhannuskokon ja menin koisimaan ennen yhtätoista. Haluaisin huomauttaa että puoli yksitoista on nykyään mun puoli kaksi. Eli kauheen myöhään.IMG_6847Lauantaina otettiin suunta kohti mökkiä. Pientä mökkitouhujaa välillä vähän jännitti, mutta suurimman osan aikaan tyypit vipelsivät aika huoletta pitkin ja poikin. Erityistä innostusta aiheuttivat pikkukivet. Suutuntuma oli ilmeisen muikea. Ainakin suuremmalla innolla niitä kiviä katseltiin kun vaikka iltapuuroa.IMG_6859IMG_6863Veneiden katselu oli myös jännää kuin mikä. Ja kaikki puut ja oksat ja kaikki. Mahtavaa kyllä katsoa miten tyypit innostuvat geneerisesti ihan kaikesta. Itekin olin vähän samoilla innostuksen aalloilla. Kirkontornin kokoinen pehmis! Miten mahtavaa! Kiireinen jätskinsyöjä joutui jo vähän tuhoamaan saalista, mutta tuo on silti kyllä huippupehmispaikka tuo Naantalin rannan pehmiskioski.IMG_6870

IMG_6866IMG_6867Jätskinhakureissulla kävin kallioiden lisäksi myös metsässä ja Muumikaupassa. Pitihän se nyt aloittaa tytöille muumien keräily, molemmat saivat oman Niiskuneidin. Hauska kyllä, toista kiinnostaa pehmoeläimet ja otukset ihan kamalasti ja halailun määrä on valtava. Toinen vaan tutkiskelee kirjoja ja näppiksiä ja kaikkea, ja kun on tutkittu niin siirrytään seuraavaan. Hauskoja eroja :)

Ainiin, reissun ehkä paras seuraus oli kyllä se että tytöt ovat hyytyneet iltakasilta sen iltakympin sijaan. Ehtii tällai bloggaamaankin vielä ihmisten aikaan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>