Lomanaloituskuulumisia

Loma, se on nyt täällä! Kuusi viikkoa leppoisaa menoa, eikä kiirettä mihinkään (paitsi ehkä uutuusjätskihyllylle). Lomalle siirtymisen tein jo perjantaina (suosittelen kaikille, viimeinen työviikko menee ennätysnopeasti kun on vain neljä päivää aekoo jou), ja jo lauantaina suunnistettiin kaverin pihalle vähän pihatalkoilemaan. Tai no parhausmies pihatalkoili, itsehän seurasin sivusta kun kaksi täystuhoa söivät asfalttia ja yrittivät karata milloin mihinkin suuntaan.IMG_6917Tehottomuudesta huolimatta me epätalkoilijatkin saatiin palkaksi ruokaa, ja oli oikein hauska päivä. Kävin vähän ojentelemassa koipia kävelylenkillä ja bongailin hienoja ruusupuskia. Tekisi kovasti mieli tuunata tuo meidän minipiha hengailukuntoon, ja olenkin joutoaikoina selaillut pinterestiä ahkerasti. Mutta nää olis vaikka tosi hienoja tuossa jossain pihan reunamilla.IMG_6916Toinen mitä haluaisin, olisi sellainen kaariportti terassin päähän, ja siihen sitten joku ruusuköynnös tai viiniköynnös kasvamaan. Meidän pihahan on suht tien vieressä, ja haluaisin siitä kesälle aina sellaisen suojaisen keitaan, johon ohikulkijat eivät voi noin vaan tuijottaa. Puutarhapohdintojen lisäksi tässä on juhlittu toista hääpäivää. Ja juhlittiinkin sitä sitten heti aamusta siten, että mä lähdin tiitin kanssa salille tekemään ykkösmaksimeita. IMG_6919Ja niitähän sitten tuli! Kyykystä aloitettiin, ja aloitin ehkä vähän turhan alhaalta (70kg). Maailman ehkä toisiksi rumin (oon aika varma, että jossain joku on kyykännyt rumemminkin) kyykky tuotti kuitenkin ykkösmaksimiksi 110kg. Oon ihan kohtuuttoman ylpeä tuosta. Penkistä meni 60kg, ja tiiti väitti että olisi voinut mennä enemmänkin. Mutta mennään nyt noilla, hyvä fiilis jäi. Mavea en vaan enää jaksanut tehdä, mutta otetaan se sitten toisella kertaa.IMG_6925Käytiin me parhausihmisen ja tyttöjen kanssa oikein kaupungilla syömässäkin, tällaisia päiviä kun vain olisi monta lisää! Aurinkoa, rakkautta, perhe, ystävät. Ja kunnon kohennus kyykkymaksimeissa! :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>