Kotona tehtyä

Hämmentävien pehmoelukoiden ja peittojen lisäksi oon saattanut puuhastella muutakin juttua lapsille (oon ehkä hieman etuajassa, mutta entäs sitten). Kun pitää istua töiden jälkeen sohvalla jalat ylhäällä niin ei tässä oikeen mitään joogatakaan voi. Raskausjooga ja raskauspilates on muuten sitten kaks tylsintä lajia joita oon ikinä kokeillut. Ihan oikeasti, ei hyvää päivää. Tuolilla istuminen ja ranteiden pyörittely ei ihan oo mun käsitys treenistä, vaikka ymmärrän tonkin liikkeen tarkoituksen. Silti.

Mutta takaisin asiaan, eli niihin ite-tein-eli-ette-voi-kun-kehua-asioihin. Tein ensinnäkin mekot/takit (riippuu ihan miten päin nuo pukee päälle, napit edessä niin menee sellaisesta ysäripitsitakista missä oli napit vaan ylhäällä):

Ja noiden lisäksi tein pipot. Koska pitää pennuilla olla pipot. Ja kun sanon pennut, tarkoitan pikkuapulaisia. Minions.

On tässä kyllä muutakin ehditty puuhailemaan, käytiin tänään taas vähän uudessa kodissa maalailemassa. Pohjamaalia piti läästiä seinille ja tapettia repiä, ja tämän lisäksi mää maalasin keittiön kaappien sisustoja. Koska piti sinne keittiöön saada vähän väriä, mutta ei liikoja.

Nyt pistettiin vaan sinistä ja vihreää. Ja mietin että jos alkaa tympiä noi värit mitkä tuli valittua, niin sitten vaan maalaa päälle tai pistää ovet takaisin kiinni. Vähän kyllä pohdin että jos lasten huoneesta jää maalia yli niin saatan ehkä maalata vielä jonkun muunkin kaapin sisustan. Ehkä. Jää nähtäväksi :)

Huomenna pääseekin sitten levittämään seinille maalia, jonka nimi on Purkka. Kyllä, se on vähän vaalean punaista. Toisen maalin nimi oli muistaakseni Nukkumatti tai Miete. Että mistä näistä nyt sitte tietää, ja kuka näitä keksii? Varmaan sama joka keksii huulipunasävyille nimet?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>