270kg

Kyseessä ei ole päivän paino, vaan ykkösmaksimeiden yhteistulos. Yllätin kyllä itsenikin, sillä en vielä tossa keväällä kun aloitin tämän voimaharjoitteluni osannut kyllä odottaa että sekä kyykky että mave menisivät kolminumeroisille luvuille.IMG_6188_1024

 

(Vanha kuva, ei täällä sentään noin kylmä ollut tänään)

Kyykky on mulle jotenkin luontaisesti helppo tehdä, ja siinä menikin isoimmat painot. 110kg (kuten saatoin hehkuttaa jo aiemminkin, mutta ihan sama, hehkutan taas). Luistelijan reisillä ja voimilla hämmentävästi mulla on siis kyykkymaksimi parempi kun mave, vissiin yleensä se on toisinpäin.WP_20150503_006(Kuva hämää, oikeasti testailin tänään mavettamista ilman kenkiä. Seuraavaksi ehkä hankintalistalle painonnostokengät. Täytyyköhän ne pitää jalassa kun syö karkkia tai sipsiä tai kaikkea lihottavaa?)

Seuraavana treeniohjelmassa onkin sitten projektina mavetuloksen parantaminen. Tai ensin ehkä mavetekniikan parantaminen. Ja penkissä olisi kiva saada vakiinnutettua se 60kg, notta ensi kerralla menisi vaikka 65kg sitten!

Kyllä on kivaa tää salitouhu taas, ei voi muuta sanoa!

Comments (5)

 1. Lotta

  Mulla on maveykkönen jotain 40 kiloa takakyykky-ykköstä isompi! Mut mä oonkin surkea kyykkäämään ja suht hyvä mavessa. Hirmu yksilöllisiä noi kyllä on.

  Mavessa ei kannata käyttää painonnostokenkiä, jos liikkuvuuus vaan antaa myöden tehdä ilman.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)
 2. Tepa

  Ohhoh, ihanko syväkyykystä nyt puhutaan? Kova tulos! :)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Ihan ysikympin kyykky.

   Reply
   1. Tepa

    No kova silti. :)

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>