Kesä, kärpäset ja kiire

Miksiköhän kesällä on aina niin kiire? Ei muka ehdi mitään, ja lopulta toimittaa vaan tyhjää. Se ero normaaliin on kyllä että sitä ei mieti että pitäisi tehdä tuota ja olisi pitänyt tehdä tuokin, enemmänkin ehkä sitten lokakuussa vaan tulee mieleen erinnäisiä että “ainiin, seki homma oli, hitto. no ens kesänä.” Meillä on ollut täällä kiire lähinnä sotkemisessa, pyörän peräkärryn asennushommissa ja vedenloiskuttelussa, muuten on ollut aika rauhallista. Ollaan jopa shoppailemaan (tyttöjen reissu, parasta a-luokkaa siis) ehditty!IMG_6900

IMG_7007IMG_7027Viriteltiin tosihan tohon mun fillarin taakse pyöräkärry, ja kyllä nyt kelpaa suhata sitten ees sun taas. Jotain vaihtelua siihen vaunujen työntelyyn, tylsäksihän se käy. Ja kuumakin tulee. Fillaroidessahan vaan tuuli suhisee korvissa. Tosin tolla kombolla kun menee niin se reilu parikymmentä kiloa perässä vedettävää alkaa nopeasti kyllä hyydyttää vauhdin hurmat :D Ja toisekseen, vihaan pyöräilykypärääni. Ihan sama että se on hienoin mitä löysin siihen hätään, niin on se silti kamala.IMG_7028Mutta parempihan tuo kai on kun ei mitään, vaikka ette voi uskoa miten paljon mielummin ajelisin vaan ilman kypärää. En vaan jotenkaan kehtaa kun tytöt on mukana. Yksinään sitten, salaa. Sillai tosi kapinallisesti.IMG_7022IMG_7011Jotenkin täytyy viritellä noi tyttöjen kypärätä vielä kireemmälle, kun uutuuden viehätyksessä tyypit repi niitä koko ajan miten sattui. Mutta oli kyllä kivaa! Ehkä voidaan kurvata joku päivä oikeen Ideaparkkiin asti jätskille, jos oikeen urheilullisiksi aletaan. Liikunta kun ei nyt tiettykään ketään haittaa, ja fillarointi on kuitenkin sekä hyöty- että hupiliikuntaa samaan aikaan. Ja kun en aatellut lenkkeilläkään ennenkuin on mukavat alle parikymmentä astetta mittarissa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>