Rymsteerausta lauantain ratoksi

Tokihan nyt on jo sunnuntai, mutta eilinen meni kyllä ihan työn puolelle kun siirrettiin yläkerrassa kolmen huoneen sisuskaluja jokaista yhden huoneen verran vastapäivään. Työhuone ei ole viel esittelykelpoinen, sillä siellä on yksi sohva josta pitäisi päästä eroon (ja siten ihan liian ahdas), eikä makkariakaan viitsi ennenkuin seinät on maalattu ja hyllyt kiinnitetty seinälle. Mutta tyttöjen huoneesta tuli valmis ja sitä sopii näyttää.IMG_7070Ovesta kun tullaan, vasemmalle jää vielä lipasto, johon eilen viikkailin tyttöjen vaatteita ja lakanoita ja sen sellaista. Mun vanha yöpöytä sai uuden paikan tyttöjen huoneesta, ja kirjahylly on vielä hieman pohdinnan alla yritetäänkö se tyhjätä ja siten päästä eroon, vai jätetäänkö tuohon. Lipaston päällä on kaikkea tärkeää(tm). Tai ainakin silmää miellyttävää.IMG_7098IMG_7097Tyttöjen uudessa huoneessa ei ole varsinaista vaatekaappia, joten eilen piti käydä pienellä tutkmusretkellä Ikeassa. Oon ehkä Pirkanmaan nopein Ikeassakävijä, yleensä oon alle puolen tunnin sieltä ulos. Ja tiiän kaikki parhaat oikoreitit. P7121539_1024Seinälle päätyivät myös tyttöjen hienot nimiviirit (nauhat? miksikä näitä kutsutaan?) ja tuo teline on tosiaan Ikeasta. Eipä jää mekot käyttämättä kun ovat esillä.P7121533_1024Sellainen huone tuli tytöille. Seuraavana projektina tuunailen tuon oman uuden työnurkkaukseni käyttöön. Tai siis koitan miettiä miten saisi kätevimmin sijoituttua portaiden alle.Unknown

Comments (4)

 1. terhituulikki

  Komiat uudet nurkat. Kiva käydä tällee teillä kylässä, kun ei muuten saa aikaseks. Että lisää kuvaa vaan, kun valmista tai puolivalmista tulee.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Näin teen!

   Reply
 2. SatuKoo

  Kivalta näyttää!
  Itsekin olen niitä salamashoppaajia Ikeassa. Mahdollisimman nopeasti ulos, kiitos :)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   oi kyllä, mitä nopeammin pihalle sitä parempi :)

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>