Siivousvimma ja tapettijuttuja

Lauantainen kamojen organisointi jätti jälkeensä järjestely- ja siivousvimman, joka kohdistui aamupäivän tunteina kahvin voimin meidän pihavarastoon. Siellähän ei mitään hiekotussepeliä arvokkaampaa oikeen ees oo (paitsi en tiiä paljonko vesiletku nyt maksaa?), mutta sitäkin enemmän siellä on geneeristä rojua kaapinovista nauloihin ja pyykkinaruun. PicMonkey CollageNo mutta katsokaas kun nyt kelpaa! Ovesta mahtuu sisälle jos sattuu tarvitsemaan hyppynarua, retkijakkaraa tai kuivunutta maalia! Kyllä on hieno. Tätä saavutusta olisin juhlinut mustikkapiirakalla, mutta en jaksanut enää tehdä. Kumma kyllä tuo järjestely- ja siivousvimma ei ulottunut mitenkään muuten mihinkään tänään täällä kotona.

Sen sijaan karkasin illalla rautakauppaan (musta on kiva kierrellä rautakaupoissa, nimim. oonko outo -79) hakemaan maalilastuja ja sitten pohtimaan millaistas tapettia pistettäisiin makuuhuoneeseen yhdelle seinälle. Tässä ehkä tän päivän suosikit, koitan karata tällä viikolla joku toinenkin ilta haahuilemaan ja katselemaan vaihtoehtoja.tapetitOmat suosikit ovat ehkä noi tuolla vasemmalla reunassa. Ykkösenä lintutapetti ehdottomasti. Mutta pitää se nyt käydä vielä katselemassa, ei voi tietää jos ei pääse esim. Bauhausiin. Ja en oo ikinä käynyt ByggMaxissa. Melkeen pitäs, eikö?

Comments (2)

 1. Heidi

  Pyörin ja ihmettelin Lilyssä, missä ne kaikki blogit on, joita ennen seurasin. Muistin sut :)
  Meillä on toi lintutapetti valkoisella pohjalla keittiössä – täydellinen! Vaikka onkin kuviotapettia, niin ei varmasti ala kyllästyttämään.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Jee! Tervetuloa tänne uuteen blogikotiin! Ja toi on kyllä hieno tapetti, meillä se on makkarissa niin ei ehkä siihenkään kyllästy ku ei sitä varsinaisesti joudu katteleen :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>