Päivän hyvä (itsekäs) työ

Parhaat hyvät työt muille on sellaisia, joissa tavallaan tekee muille hyvää ja oikeasti hyötyy itse tosi paljon. Tänään tapahtui seuraavaa. Menin muina pallomahoina Sokokselle. Sukkahousuostoksille. Kas näin.

Ensinnäkin kolusin koko sukkahousuosaston läpi jotta löytäisin pallomahasukkahousuja. Ja löysinkin vihdoin. Mutta sitten tuli pieni stoppi. Sukkahousut nimittäin sijaitsivat hyllyn alimmalla rivillä. Ja ei siinä mitään, kyllä mä alas pääsen. Sen jälkeen sitten taas voi miettiä näyttääkö koppakuoriaiselta joka ei pääse selältään ylös vai joutuuko kyykkimään kunnes joku ohikulkija nostaa ylös.

Se päivän hyvä työ? Pyysin kassalla että josko niitä voisi nostaa niitä pallomahasukkahousuja ylemmäs lattianrajasta, kun ei vaan pysty itse niitä ottamaan. Näennäisesti olin kaikkien asialla, oikeasti tää helpottaa mua tosi paljon, kun en jaksa kävellä H&Mlle asti ostaan sukkahousuja ja Sokos on lähempänä duunia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>