Kesäloma se on vaikka hellettä ei näy

Ah, kesä. Ehkä saan kansan syvien rivien vihat niskaani kun totean että on kyllä hemmetin kiva että helteet ovat pysyneet poissa tänä kesänä. Ihan paristakin syystä. Tyttöjen kanssa on ollut kivampaa ulkona kun ei ole niin hemmetin polttavan kuuma, jätski ei sula kun sen kantaa kaupasta kotiin, ja uima-asullekaan ei ole tullut käyttöä niin ei ole tarvinnut siinä näyttäytymisestäkään ahdistua. Ehtii senkin sitten ensi kesänä. Mutta en pistäisi pahakseni jos sataisi vähän vähemmän ja jos nyt joku päivä olisi edes pistemäinen helle.

Tässä on nyt muutama päivä lomailtu rannikolla, ja kaikenmoista sitä on ehtinyt tehdä. Oon käynyt jo kahdesti lenkillä, ja nollasti salilla. Saa nähdä josko jälkimmäiseen tulee korjausliike, katsotaan nyt. Mutta lenkillä kävin tutkailemassa Kultaranta golfin taustametsikköjä, sinne ovat rakentamassa köyhät koteja. Tonttikin maksaa niin paljon että ilman lottovoittoa ei tarvinne edes pohtia.

IMG_7187

IMG_7183Takametsikköjen tutkimisen lisäksi käytiin ihan porukalla pitsalla siellä Kultaranta resortin alueellakin.IMG_7189IMG_7203Oli heittämällä yksi parhaista pitsoista joita oon ikinä. Heineken house oli paikan nimi ja pitsasta löytyi paahdettua pekonia, italian salamia, parmankinkkua, paholaisenhilloa, parmesania, balsamicosiirappia ja tuoretta rucolaa. Ehkä pakko mennä testaamaan vielä se missä on tuoretta mansikkaa ja vuohenjuustoa. Niin väärin että sen on pakko olla oikein. IMG_7207Kun päästiin kotiin alkoi yksi seurueesta hieman hassutella. Olikohan siinä maidossa jotain? Tänään päästiin rannallekin. Ihan ekaa kertaa eräitten elämässä oltiin uimarannalla, uikkarit päällä ja kaikkea. Sitä voisi kuvitella että meri jotenkin jännittäisi, mutta mitäpä vielä. Meuhka konttasi kohti jorpakkoa melkoisella päättäväisyydellä ja olisi varmaan loiskutellut siellä lopun päivää.IMG_7221Ite reippailin vielä kävellen keskustasta kotiin. Ja otin kaverikuvan Salen kaa. Se on saleen tuolla jossain kuvassa.thumb_P7211577_1024thumb_P7211567_1024Nättiä, niin nättiä. Seikkailut jatkuvat täällä, ja kotona tapahtuu remonttia. Tai on tainnut jo makuuhuone saada seinille maalia ja tapettia. Kauheen käteviä tällaiset remontit kun mun ei tarvi vaivautua paikalle.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>