Vaihtaisin jos voisin

Ei se vaihtamalla parane, sanovat. Ei kaikki ehkä paranekaan, mutta kyllä mää silti heti vaihtaisin kotisalikseni Target Gymin jos voisin. Kaikella rakkaudella Lempäälän kunnan salia kohtaan. Vaihtaisin silti. Ihan siitä syystä että kun kävin siellä testaamassa niin:

  • seinällä oli motivaatiojulisteena Arska.
  • säännöissä sanotaan että humalassa on turha tulla paikalle.
  • sali oli älyttömän siisti.
  • painokiekot ja käsipainot olivat nätisti telineissään.
  • musiikki joka soi oli hyvää eikä esim. ylex/suomipop.
  • salilla oli riittävästi, ellei jopa ylenpalttisesti välineistöä ja tavaraa jolla temmeltää.
  • pukkari oli siisti (ette usko miten vaikea on löytää salia jossa naisten pukkari olisi siisti, ehjä ja muutenkin sellainen parempi kuin ihanjeeskasipuol).

IMG_7227Itse salilla en tasan kehdannut pousailla tyhmästi yhdellekään peilille, saati ottaa mitään kuvaa, sillä siellä oli tyyppejä jotka ihan oikeasti olivat treenaamassa. Ja ei oo reilua ottaa tunnistettavia kuvia muista salilla.target

 

Salin aulassa oli kätevä vihkonen, josta pystyi lunttaamaan mitä tarkoittaa pyramidit, supersarjat ja niin edelleen. Jos ei olisi itellä ollut kiire kotio niin olisin kyllä jäänyt selaamaan sitä pidemmäksikin aikaa. Ehdottomasti 5/5 mesta. Jos asuisin Naantalissa, kävisin. Joka päivä. Mut en asu, niin en hylkää mun ihanaa minisalia. Tässä muistutuksena kuva siitä miten hieno se on (Klikkaa toki isommaksi!).IMG_6527Täytyy kyllä jatkossa harkita että ostaisiko tonne Target Gymille 10-kerran kortin, että pääsisi sitten aina vierailulla ollessaan vähän rautaa siirtelemään ylös ja alas. Nähtäväksi jää!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>