Pressan puutarhassa

Naantalissahan sijaitsee presidentin kesäpaikka, Kultaranta. Kun kerran lähes naapurissa ovat ja vielä kotonakin näyttivät Sale ja Jenni olevan, niin lähdin illalla vähän omin päin liikenteeseen. Joskus vaan meinaa päästä kuulua prii, jolloin jo tunnin hengailu jossain ihan yksin ilman tuhoduoa tekee ihan älyttömän hyvää. Tällä kertaa hengailin siis pressan luona. Tai no jos nyt tarkkoja ollaan niin siellä Kultarannan puistossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lipusta tietää että kotona ovat. Mutta ei näkynyt aamutakin vilahdustakaan, saati kotireinojen jälkiä missään. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitkin puistoa oli hauskoja patsaita, tää oli ihan yks lemppareista. Lähinnä siksi että perivarsinaissuomalaiseen tapaan se vaklaa salaa mitä kaupungilla tapahtuu. Juorupeili Kultarantastyle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäksi ihan muina turisteina otin selfieitä sekä naamasta, että jaloista. Koska niin vaan pitää tehdä. Typerän näköistähän se on, mutta minkäs teet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mites muut siellä, kuuluuko välillä päästä prii? Mikä siihen auttaa? Noitten touhottajien kanssa puuhaaminen on vaan niin jotenkin energiaa vievää (kysykää maanantaina vaikka mun äidiltä kun me lähetään täältä, se varmaan nukkuu viikon putkeen), että välillä pitää saada olla hetki vaan tekemättä erityisesti mitään. Toi puistohaahuilu toimii kyllä mulle, mikään kuntoilulenkki ei tuota ihan samaa tulosta. Vaikka hyvää tekeekin. Prii vaan itsekullekin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>