Markkinaostoksia ja muita

Kuten jo eilen leuhotin, olin siellä Naantalissa Unikeonpäivillä. Kojuja oli vaikka minkälaisia, mutta päädyin tekemään pieniä ostoksia vain kahdesta (kahvikojua ei tiettykään siis lasketa). Ekasta kojusta löytyi kaksi hauskaa hupparia. Kangas on mukavaa ja pehmeää, ja koko on vielä vähän reilu. Mutta menevätpä sitten vaikka koko ensi vuoden. IMG_7287Hupparien tekijä on nimeltään Taikatuulia, kannattaa seuraavilla markkinoilla käydä katsomassa josko olisi paikalla, vaatteet olivat kyllä tosi hauskoja kaikki. Seuraavassa kojussa hinnat olivat vähän tujummat kuin Taikatuulialla (hupparit maksoivat 13€ kappale), mutta ei se mitään.

KUI Designin popupmestasta tarttui mukaan tytöille puput ja itselle pieni laukku.IMG_7309IMG_7310KUI Designilla on vaikka mitä muuta, käykää ihmeessa tutkimassa verkkokauppa läpi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>