Roskia vai aarteita

Lauantaina järjestettiin Loimaalla Rompepäivät. Ja kyllä oli rompetta, monenlaista. Rompepäivät on tapahtuma, joka on niinkuin oikeastaan vain valtava ulkokirppari, sillä erotuksella että mitä rompepäiviltä ei saa, sitä ei ole olemassa.PicMonkey CollageTulihan sitä itsekin ostettua juttuja, parhausmies osti kauheat määrät Aku Ankkoja ja tytöille ostettiin yksi lautapeli odottelemaan sekä oma puutarhasetti johon kuului kaksi tuolia ja pöytä. Voivat siinä sitten patsastella kun kerran helteetkin alkaa :DPicMonkey Collage2Ja siis kun sanon että rompetorilta saa mitä vaan, niin en kyllä ees liiottele. Myynnissä oli kaikkea läpiruostuneesta fillarin rungonpuolikkasta asunto-osakkeeseen ja autoon.IMG_7344Ja kyllä joillekin ruosteinen kettinkikin kelpaa. Oli siellä kyllä kaikkea, etsin itse sellaista jotain kivaa vanhaa peltipurkkia kahvinsäilytykseen, mutta en kyllä löytänyt tällä kertaa sopivaa. Ja ihan oikeasti, 20€ vanhasta peltikiposta? Vähän liiottelua, vaikka olisikin itselle arvokas.

Mistähän se muuten johtuu että kirppareille on niin vaikea hinnoitella asioita. Toiset pistävät myyntiin käytetyn henkkiksen topin ja pyytävät siitä enemmän mitä ovat itse maksaneet. Toiset myyvät pokkana rikkinäistä kahvikuppia kympillä. Tietty ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. Vai mitä? Mikä on älyttömin kirppishinnoittelu, jonka olette ikinä nähneet? Avaan pelin tyhjällä viinipullolla (tuote myynnissä Alkossa, että ei siis mikään arvokas tai erityinen puteli), 5€.

Comments (7)

 1. eepi

  Yhdellä kirpparilla oli myynnissä avaamaton 0,3 litran limsapullo, varmaan 20-30 vuotta vanha. Makua en enää muista, hinta tais olla vitosen… Maku ei varmaan ollut mikään erityinen, kun en edes muista sitä. :)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   :D Kaikkea ihmiset säilöö/unohtaa nurkkiinsa.

   Reply
 2. MissM

  Vaikka Rompeloimaassa olikin väkee ihan tuhottomasti, törmäsin teidän ylileveeseen kuljetuksen useampaankin otteeseen :D. En sitten kuitenkaan kehdannut ahdistella ja nykiä hihasta,
  “heippa mää luen sun plokii” :).
  Omakin saalis jäi aika laihaksi. Hinnoittelu tosiaan oli tuntunut karkaavan käsistä ja parhaat oli jopparit aamusta jo tainneet hoitaa pois kuleksimasta. Autoharrastajina oltiin hiukan pettyneitä, ettei sitä autopuolta enää juurikaan ole, vaan tapahtuma on enemmän nykyään juurikin tuo ylisuuri kirpputori.
  Älyttömiä kirppis hinnoitteluja/ “löytöjä” on paaaljon, mutta päällimmäisenä tulee mieleen Viialan nahkatehtaalta varmaan vieläkin löytyvä liikunnanopetuksen tuntisuunnitelma vuodelta miekka ja kivi (kansio täynnä a4:sia) muistaakseni myöskin tuon 5€.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Siis tarkoitatko että me törmättiin suhun? :D En jaksanu jossain kohtaa enää ees laskee että moneenko ihmisen törmäilin kärryjen kanssa siellä :D

   Siellä varmaan olis pitäny olla heti kuudelta tai aiemmin että olis tehny jotain isoja löytöjä. Parhaat ostokset löyty sellasen “meenpä pitään kirppistä päiväksi”-ihmisten pöydistä. Ei ollu outoa roinaa ja hinnat järkeviä.

   Pakko kysyä, kai sä ostit sen liikunnanopetuksen tuntisuunnitelman? :D

   Reply
 3. Kaisa

  Tänään näin yhdellä hyväntekeväisyyskirppiksellä jo aika paljon elämää nähneen vauvojen ammeen hintaan 10 euroa. Itsehän hommasimme omamme uutena ikeasta kuudella…

  Reply
 4. Laura

  Mun suosikkeja on Ikean huonekalut, joista pyydetään enemmän kuin ne on maksanut uutena, koska ” valmiiksi koottu” :D

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Ja nehän tunnetusti kestää tosi hyvin sitä kantamista sitten paikasta toiseen koottuna :D Mulla ainakin järjestään kaikki on alkanut nitkumaan ja notkumaan kun niitä on kannettu.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>