Asioita, joita ei kannata hoitaa ajoissa ennen festareille lähtöä

1. Tavaroiden pakkaus. Ei esimerkiksi kannata luottaa siihen että no kyllä ne lapset nukkuu taas parin tunnin päiväunet. Ei ne kuitenkaan nuku, sanokaa mun sanoneen. Ei kannattane myöskään etsiä illalla mitään valmiiksi.

2. Ilmapatjojen testaus. Tämäkin kannattaisi hoitaa reilusti ajoissa, jotta sitten tarvittaessa ehtii joko paikkaamaan ilmapatjan tai ostamaan uuden. Ja toki kannattaa myös tietää missä se paikkapakkaus on, mikäli tarve iskee. Ihan vaan hyvä idea jättää tämäkin sille päikkäriajalle hoidettavaksi.

3. Teltan etsintä. Kannattaa ehdottomasti hoitaa jo edellisenä iltana, jotta ehtii sitten varmasti pimeässä penkomaan rappujen alustaa ja ulkovarastoa ja kelaamaan läpi kaikki muistikuvat että oonkohan mää lainannu sen teltan jollekin vai en.

4. Kyytijärjestelyt. Näissä kannattaa lisäksi vaihtaa suunnitelma noin sataan kertaan ja varmistua siten että itsekin on ihan pihalla että millä piti mennä.

5. Kelluntavälineen etsintä. Tämä väline on suurehko uimarengas, joka tuskin enää pitää mua pinnalla. Mutta oikeesti niitä on kyllä jossain(tm) kaksi, ja nekin voi tietty etsiä (ja tarkistaa kunnon) sillä aikaa kun tytöt nukkuu päiväunia.

Ihan yliarvostettua ennakoida ja pakata huolella ajoissa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>