Ei hätää, siellä on vanhemmat paikalla

Muistatteko teininä kun kamalinta ikinä (ja tylsintä) oli, kun kaverin kotibileissä oli vanhemmat paikalla? Nykysellään on coolia kun voi vaan todeta että joo meen kotibileisiin ja ei hätää, siellä on vanhemmat paikalla. Ja pari sataa kaveria. Ja kokonainen palvattu sika. Mut se mitä en odottanut oli, että siellä onIMG_7390Lionel.

IMG_7399Club for five.

IMG_7404Arkkupakastimellinen jätskiä.

IMG_7429Aurinkoista ja kuumaa.

Sen sijaan odotettavissa aiempien vuosien perusteella oliIMG_7387AlkusanatIMG_7408Kaunis joki.IMG_7409Släbärit.IMG_7413Tyylikäs festarilippis.

IMG_7420Skumppakellunta.

Ja valtavasti iloa, innostusta, menoa ja meininkiä.

Ja bändejä, tyyppien omia biisejä, coverbiisejä, oli standuppia, oli tanssia.

Ja ruokaa, palvattua sikaa, GT-sorbettia, mutakakkua, popup-ravintolapäivä telttojen keskellä, korealaista ruokaa, wasabilevitettä itsetehdyllä leivällä.

Ja ne luokattoman huonot jutut aamupäivällä auringossa kahvia juoden, ne jutut joita ei voi edes selittää niille jotka eivät ringissä olleet, koska ei ne kuitenkaan saa langasta kiinni. Eikä oikeestaan ees kehtaa kertoo.

Kotibileet, joissa kaverit on paikalla. Ja kaverien kaverit. Ja silti nekin on sun kavereita, vaikka et ees tunne.

Eilen illalla oli taas uusia FB-kaveripyyntöjä ilmoilla suuntaan jos toiseen, ja nyt on taas uusia ihmisiä elämässä. Että kiitos vaan kaikille osallistujille.

Comments (2)

 1. Minna

  Vähän ehkä aiheen vierestä, mutta mää olen kyllä ollut tosi kateellinen yksille kavereille, joiden porukat oli yleensä bileiden aikaan aina kotosalla, kävivät morjenstelemassa nuorison, muistivat tyyppien nimet ja muut olennaiset. Iltasella ne menivät laavulle tms. talon ulkopuolelle, mutta silti pihapiiriin. Jotenkin avoin hyväksyntä juhlimiselle teki ilmapiiristä tosi turvallisen ja kotoisan, ja varmasti myös vähensi sekoilua ja perseilyä. Joskus kaverin mutsi tyyliin kuskasi mut niiltä kotiinkin aamulla, ihana. Hyvät muistot.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Hyvinkin todennäköisesti vähensi perseilyä, ihanat porukat kyllä!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>