Hyvää synttäriä mulle!

Koska täytin tänään kaikkiaan 35 vuotta, oli syytä juhlia tilannetta. Ikähän on mitä parhain, mummini sanoin:

“Sopiva ikä: tarpeeksi vanha tietääkseen mitä ei pidä tehdä ja tarpeeksi nuori tehdäkseen sen silti.”

Aloitin päivän sopivasti heräämällä ennen seiskaa. Koska en malttanut nukkua pidempään (hyvää lahjojen avausaikaa olisi mennyt ihan hukkaan!) siis. Yöpöydällä odotti kirja ja kortti, ja kirjaa lukiessa menikin pari tuntia. Sen jälkeen oikeen hurjastelin, ja pesin ainakin viisi koneellista pyykkiä. Ja söin karjalanpiirakoita aamupalaksi, aikamoinen meno vai mitä!

Iltapäivästä mulla oli varattuna parturointiaika, koska pitäähän se nyt edes yrittää näyttää nätiltä vaikka mahan tilalla onkin rantapallo ja eteenpäinmeno muistuttaa enemmän lonkkavikaista ankkaa kuin ihmistä. Hetken mielijohteesta (ja mulla oli ylimääräistä aikaa) poikkesin sisään Kuparitalon Vohvelikahvilaan.

Mitään tekosyytähän ei oikeasti pitäisi vohvelin syöntiin tarvita, mutta ainakin omat synttärit on erityisen pätevä syy sanoisin. Parturoinnin jälkeen jatkoin bilettämistä ja tulin kotiin siivoamaan vaatekaappia. Oon varmaan jotain tehnyt oikein kun kierrätykseen meneviä kamoja on jäljellä puoli säkkiä ja kaikki muu onkin ihan käyttökamaa (taisin joskus syksyllä siivota vaatekaapin edellisen kerran, hyvä minä että ennakoin). Juhlintahan ei tähän loppunut, sain vielä jätskiannoksen! Ihan parasta!

Sellainen päivä! Lisää näitä, miksei voi olla enemmän synttäreitä vuodessa (siis kun on kiva synttäripäivä, huonoja ei tarvisi tietty olla lainkaan)?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>