Hiuskriiseilyn vaiheet

Mulla on aina sama tukkakriiseily menossa. Niinkon parturointikerrasta toiseen. Alkaa ihan oikeasti jo naurattaa tämä, mutta en vaan voi sille mitään. Tukkakriisin vaiheet menevät samassa järjestyksessä.

1. Voi kamala mikä tää reuhka taas on. Tarvis varmaan tehdä jotain asialle. No ei tää niin paha oo kun tekee tällasen suttunutturan.IMG_7371

2. No toisaalta jos pitäs reuhkan ja leikkais etutukan. Sekin vois olla kiva.IMG_20043. Joo tää on nyt hyvä. Niin paitsi että eihän mun tukka pysy suorana kun vartin, jos en jaksa föönata ja puunata sitä joka aamu. No mut etutukka on kiva, jos vähän napsais lyhyemmäksi ja tummentais.IMG_3907

4. Paitsi etutukka on ihan tosi ärsyttävä kun treenaa.IMG_3960

5. No vähän tuli lyhyt. Jos antais vaan kasvaa, mut pitäs ton etutukan.IMG_20676. Niin no nyt kun tää menee kiinni niin tää onkin aika kiva tää suttunutturakin. Kun kerran etutukkakin sinne jo yltää.

Aikaa kuluu ja tuota voi ei reuhka pitäskö etutukka pitäskö värjätä blondi on hyvä blondi on tyhmä vitsit näytän kalpeelta tummassa tukassa -keskustelua käyn pään sisällä kohtuu monta kertaa viikossa. Eilen sitten marssin taas Loistoon Jarnon tuoliin että kuule nyt jos värjättäis sillai ei tummaksi mut tummemmaksi. Ja ehkä etutukka (pohdin, en sanonut). Mitä Jarno sanoi? “Tää on niin ihanan värinen että mää en kyllä värjää kun tyvee ja teen pari raitaa. Leikataan vasta sitten kun se on värjätty ja kuivattu.”

Lopputulos?IMG_7480Että kiitos vaan, olisin ollut kyllä aika hakoteillä ilman väliintuloa! Ja sanottakoon että tukka oli eilen suora. Mutta hähää, se sanoi ja kähertyi yöllä.

 

 

Comment (1)

  1. mivi

    Mikä tukka! Mun hiuskriisi menee aikalailla samat vaiheet läpi vaikka väri onkin eri. Eli siitäpä mallia seuraavaan pakko-tehdä-jotain-nyt-heti-tilanteeseen.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>