Syksy, ihana syksy

Syksy on ihan paras vuodenaika. Ei sillä, ettenkö pitäisi kesän kuumista illoista, mutta eniten pidän sellaisista kirpsakoista syysaamuista, kun taivas on kirkas ja puissa on ruska. Eli siis ne pari aamua vuodessa, mutta ei mennä nyt pikkuseikkoihin.IMG_7770Nääkin on kyllä kivoja nää päivät kun lenkillä verkkatakki on vähän liikaa, mutta t-paita on liian vähän. Töiden alkaminen ja päiväkodin alkaminen ja työmatkat ja kaikki ovat vähän syöneet treeni-intoa, koska jotenkin mielummin kun pääsen töistä kotiin en lähde enää tyttöjen hereillä ollessa salille. Ja sitten kun tenavat nukkuu, tuo kunnansali onkin jo kiinni. Päivähoidon aloitus on mennyt kyllä todella hyvin, tytöt viihtyvät hyvin ja ihan iloisesti jäävätkin sinne aamulla sohvalle kirjaa lukemaan. Tai suuntaavat pikkukeittiöön kokkailemaan. Kiva kyllä että siellä menee hyvin, ei tarvi murehtia töissä että mitenköhän pärjäävät. Eiköhän ne hoitajat sitten kerro jos joku menee mäkeen. Toistaiseksi on lähinnä vaan todettu että Meuhka kiipeää ihan joka paikkaan ja Veuhka on vähän rauhallisempi tapaus. Joskin Veuhka syö enemmän. Mutta ei ole ihan niin riekko kuin siskonsa.IMG_7774Mutta mikäs tässä, pohdin juurikin olikohan eilen että kun ei mulla kerran oo salihommassa mitään isompia tavoitteita kun vain treenata, niin sama sen väliä jos nyt on vähän hiljaisempi kausi. Ehtii sitä sitten taas. Ja jostain syystä näin syksyisin iskee aina kauhea into neuloa, nyt pitäisi saada tehtyä ensin itselle villatakki, jotta voisin aloittaa tyttöjen villatakit. Oon tekemässä islantilaista villatakkia, joka neulotaan pyöröpuikoilla, että ei mulla enää olis kun se yläosa tekemättä (mutta se onkin just se mihin menee eniten aikaa). Katotaan millanen siitä tulee, ainakin lämmin. Että jos ehtis jopa käyttääkin sitä tässä syksyn aikana.IMG_7784Seuraavan projektin tilaus on jo tehty, Veuhkan lempikirja kun on tässä viikon ajan ollut nyt tuo neulekirja. Edes eläinten ääniä pitävä opus ole ollut mitään kun tuo neulekirja löytyi.

Comments (2)

 1. Niina

  !! Mulla on just tasan tuo sama kirja lainassa ja mummon paita kaarroketta vaille valmis. Tai on sekin jo alulla. Ihana tekniikka tuo pyöröpuikkosysteemi, käytän varmasti toistekin. Sileä neule tasona on about hirveintä mitä tiedän :D

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Toi on huippukirja, teen ittelle sieltä kans villatakkia just. Itsekkäästi ittelle eka, sit tytöille :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>