Bisnesidea

Keksittiin tänään tiitin kanssa ihan lyömätön bisnesidea. Kuten kaikki hyvät ideat, tämäkin lähti ihan käytännönongelmasta. Nimittäin siitä, että mun teki mieli suklaata, mutta suklaata ei ollut. Eikä tehnyt niin paljoa mieli herkkuja, että olisin jaksanut raahautua mistään niitä hakemaan.

Ratkaisu: Karkkitaksi.

Kohderyhmä: Kolmekymppiset toimistotyöläisnaiset.

Bisnesidean ydin: Kolmekymppiset toimistotyöläisnaiset ovat erityisen kovia karkinmussuttajia. Tämän tiedämme vankasta kahden naisen otoksestamme tietenkin todeksi. Ei muuta kun netistä verkkokaupasta siis valkkaamaan karkkia ja karkkitaksi huristaa toimiston pihaan niinä iltapäivän pahimpina tunteina, kun olisi vielä pakko jaksaa nököttää konttorilla, mutta ei yhtään jaksaisi, ja aivan taatusti pari Dumlea pelastaisi loppupäivän. Pari vaan. Tai pari pussillista.

Jotta bisnesideamme tuottaisi meille mahdollisimman paljon massia (massia ajatellen on muuten ehkä typerää julkistaa idea täällä blogissa, ette varasta ideaa, ette perkeles sentään!), pitää idean tuoda muutenkin rahaa kuin vain alkuperäisen idean kautta.

Jatkokehitysidea 1: Karkkitaksikuskit heittävät hienovaraisia epäkohteliaisuuksia toimituksen yhteydessä. Kyllä te tiiätte, niitä “ihana mekko, sun reidet näyttää tosi paljon kapeemmilta“, tai “hienot farkut, just sopivasti peittää sun pohkeet” tai “mistä toi paita on, mäkin tarvin tollasen kun mulla on ihan kauheet allit kans“. Hienovaraiset (ja ei-niin-hienovaraiset) kommentit ovat niinsanottua piilomainontaa, ja tarkoituksenahan on että bisnes käy paremmin. Kukapa ei söisi niin paljon karkkia kuin nainen, joka on laihdutuskuurilla? Booom! KaZING sanoi kassakone.

Jatkokehitysidea 2: Raha tulee rahan luo, ja meidän tapauksessa tuomalla bisnestä muille, tuomme myös bisnestä meille. Siispä tekemään vaan yhteistyötä Jutan kanssa, aletaan sanotaan vuoden päästä jakamaan sellaisia “Jutta suosittelee”-lappuja karkkien yhteydessä joissa se suosittelee jotain sokerittomia ja mauttomia ja hajuttomia pastilleja. Ja tästähän sitten meidän asiakkaat saavat idean mennä Jutan uuteen laihdutusohjelmaan (oon aika varma että joka vuosi se keksii uuden). Ja me otetaan jokaisesta meidän asiakkaasta tietty siivu välistä. Rahasiivu siis.

Loppuelämä onkin sitten pelkkää aurinkoa ja karkkimassia.IMG_7896

Ette sitten pölli tätä ajatusta. Ihan on varma rahasampo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>